OSHEE planifikon 12 miliardë investime për 2016

12 Shkurt 2016 – OSHEE planifikon që për 2016 të investojë 12 miliardë lekë, ku 7.7 miliardë lekë do të jenë financim i saj.

Duke publikuar bilancin e vitit 2015, kompania thotë se është hera e parë që kompania del me rezultat financiar pozitiv.

Gjatë gjithë vitit u arkëtuan 65.7 miliardë lekë, dhe humbjet u ulën në 31.3 %. Nga ana tjetër, OSHEE për shkak të rritjes së të ardhurave ka rritur investimet për prëmirësimin e rrjetit të shpërndarjes.
(Top Channel)

Gjirofarm SH.A