SPEED TAXI “Five Stars”

Location: Tiranë

Website: SPEED TAXI “Five Stars”

Services: - Accountability Services - Feasibility Studies - Audit - Tax Declaration - Income Statement - Cash Flow Management - Managerial Ratios - Financial Reports - Business Plans

Description:

SPEED TAXI “Five Stars” është kompania më e madhe e shërbimit taksi në Shqipëri.

E krijuar në vitin 2012 kjo kompani vazhdon të ketë rritje të vazhdueshme të numrit të prenontimeve nga qytetarët dhe bizneset falë shërbimit cilësor që ofron.

More Clients: