Lori Caffe

Location: Tiranë

Website: Lori Caffe

Description:

Lori Caffe është kompania më e madhe e tregtimit të llojeve të kafesë në Shqipëri. E krijuar ne vitin 1995, kjo kompani sot është prodhuesi më i madh, me produktet e shumëllojshme të kafesë më cilësore në vend.

Lori Caffe vazhdon të njohë vetëm rritje falë produktit cilësor dhe asistencës profesionale të ofruar nga ekspertët e Albanian Business Transparency.

More Clients: