SPEED Service

Vendodhja: Tiranë

Faqja e internetit: SPEED Service

Përshkrimi:

“SPEED Service” është pika e servisit me shërbimin më të shpejtë për automjetet në Tiranë. E krijuar para një viti, kjo kompani synon të ofrojë shërbimin e munguar në vend, cilësi dhe shpejtësi në zgjidhjen e problemeve të automjeteve.

Albanian Business Transparency ofron konsulencë dhe asistencë të vazhdueshme financiare duke ndihmuar “SPEED Service” të rritet e sigurt në treg.

Klientë të tjerë: