SERENISSIMA COSTRUZIONI spa

Vendodhja: Tiranë

Faqja e internetit: SERENISSIMA COSTRUZIONI spa

Përshkrimi:

Serenissima Costruzioni, pjesë e grupit “Gruppo A4 Holding spa”, është një kompani italiane e cila projekton dhe ndërton vepra si rrugë, autostrada, sisteme mirëmbajtje etj. E krijuar në vitin 2002, Serenissima Costrucioni ka fituar një nga projektet më të rëndësishme në vend siç është ajo e ndërtimit të By-Paass Lushnjë-Fier dhe Levan-Vlorë. Falë bashkëpunimit dhe konsulencës financiarë të ekspertëve të ABT kjo kompani po njeh rezultate shumë të mira në Shqipëri.

Klientë të tjerë: