PANROAD

Vendodhja: Tiranë

Përshkrimi:

PANROAD është një ndër kompanitë më të mëdha shqiptare në ndërtimin dhe rikonstruksionin e rrugëve. Me një numër të madh inxhinierësh dhe punonjësisht profesionist, kjo kompani ka realizuar disa projekte të rëndësishme në vend.

Falë mbështetjes dhe konsulencës së vazhdueshme financiare të Albanian Business Transparency  PANROD njeh rritje të vazhdueshme në tregun e ndërtimit.

Klientë të tjerë: