Lori Caffe

Vendodhja: Tiranë

Faqja e internetit: Lori Caffe

Përshkrimi:

Lori Caffe është kompania më e madhe e tregtimit të llojeve të kafesë në Shqipëri. E krijuar ne vitin 1995, kjo kompani sot është prodhuesi më i madh, me produktet e shumëllojshme të kafesë më cilësore në vend.

Lori Caffe vazhdon të njohë vetëm rritje falë produktit cilësor dhe asistencës profesionale të ofruar nga ekspertët e Albanian Business Transparency.

Klientë të tjerë: