Gjirofarm SH.A

Vendodhja: Gjirokastër

Faqja e internetit: Gjirofarm SH.A

Përshkrimi:

Gjirofarm SH.A është një ndër kompanitë më të mëdha shqiptare për prodhimin e produkteve të bulmetit. Fabrika, e pozicionuar në Gjirokastër, prodhon produkte natyrale, me cilësi të lartë dhe shije tradicionale.

Falë bashkepunimit me Albanian Business Transparency, kompania Gjirofarm SH.A ka arritur të zgjerojë bindshëm hapsirën e saj në tregun vendas.

Klientë të tjerë: