BAJRAKTARI SH.P.K

Vendodhja: Tiranë

Përshkrimi:

Bajraktari SH.P.K është kompania më e madhe shqiptare për përpuniminin e gurit dhe mermerit me cilesinë më të lartë. E krijuar që prej vitit 1993, kompania zotëron sot ekskluzivitetin e ofrimit të gurëve të Kolosianit jo vetëm në Shqipëri por edhe në Rajon.

Ekspertët e Albanian Business Transparency kujdesen që kompania të njohë vazhdimisht rritje financiare dhe të qëndrojë lider në tregun e përpunimit të mermerit dhe granitit.

Klientë të tjerë: